Количка

0 артикула

Категории

Инструменти

Партньори

 

 

 

 

НачалоМарки

Марки

«1»
3Q INTERNATIONAL AG

3Q INTERNATIONAL AG

Базираната в Швейцария 3Q International AG се стреми да оптимизира ежедневието на своите клиенти с иновативен дизайн, както и с атрактивни цени на своите продукти и услуги.

http://3q-int.com/en/#1

продукти
ABBYY

ABBYY

ABBYY ( BIT Software преди 1997) е основана през 1989 от Дейвид Янг с идеята за създаване на речник. Компанията е лидер в конвертирането на различна документация, заснемане на информация,софтуер и услуги свързани с различни дялове на лингвистиката.

http://www.abbyy.com/

продукти
ACER

ACER

ACER е тайванска компания, основана през 1976 , която още при създаването си успява да разчупи бариерата между хората и технологиите. ACER е на второ място по производство и продажба на настолни компютри и лаптопи в света. Благодарение на сдържаната си финансова политика и специaлен подход към клиентите и партньорите си, ACER продължава да се разраства и да предлага нови и нови продукти на клиентите си.

http://www.acer.com

продукти
ADVANCED MICRO DEVICE (AMD)

ADVANCED MICRO DEVICE (AMD)

Advanced Micro Devices, Inc. (AMD) е Американска мултинационална компания, базирана в Сънивейл, Калифорния, занимаваща се с разработването на процесори и свързаните с тях технологии за комерсиалния и потребителския пазар. Нейните основни продукти са микропроцесори, чипсети за дъна,вградени процесори и графични такива, за сървъри, работни станции и персонални компютри, и технология на процесорите свързани с преносими устройства, дигитална телевизия, автомобили, игрови конзоли и други вградени системни апликации.

http://www.amd.com/

продукти
ADMIRAL OVERSEAS CORPORATION

ADMIRAL OVERSEAS CORPORATION

През 1967 година в Тайван е основана компанията Admiral Overseas Corporation, а през 1979 година е регистрирана търговската марка AOC.Днес търсенето на продуктите на компанията непрекъснато расте, за което влияе оптималното съотношение между качество, технически характеристики, дизайн, надеждност, лесна поддръжка и цена.Доказателство за тази успешна философия на компанията са непрекъснатото повишаване на търсенето на продуктите й и многото международни награди.

http://www.aoc.com/

продукти
A4TECH Co.,Ltd.

A4TECH Co.,Ltd.

A4Tech Co.,Ltd. е основана в Китай през 1987. През годините компанията успява да развие собствена оптична технология, която интегрира при дизайна на своите мишки и клавиатури.

http://www.a4tech.com/

продукти
ANTEC INK.

ANTEC INK.

Antec, Inc., е водеща световна марка за висококачествени компютърни компоненти и принадлежности свързани с геймъртво, ъпгрейдване и DIY пазара. Основана през 1986, тя е считана за пионер в тези индустрии и поддържа позицията си на глобален водач и интернационален доставчик на ефикасни, тихи и надежни продукти. Antec също така е постигнала голям успех в дистрибуцията, отговаряйки на нуждите и на най-претенциозните потребители. Компанията е базирана във Фремонт, Калифорния, с допълнителни офиси в целия свят.

http://www.antec.com/

продукти
APACER TECHNOLOGY Inc.

APACER TECHNOLOGY Inc.

Apacer Technology Inc. е тайванска мултинационална корпорация, която създава и продава потребителска електроника, паметни модули и хардуер и софтуер за дигитално съхраняване. Основана през 1997 под името DRAM module supplier, през 1999, Apacer Technology разширява обхвата на продуктите си, за да включи и мобилна памет (flash) и USB продукти. През 2002 Apacer Technology основава собствен фърмуер R&D екип за да репозиционира компанията в производител на апликации за виртуално съхранение.

http://www.apacer.com/en/welcome.htm

продукти
APPLE Inc.

APPLE Inc.

Apple Inc. е американска мултинационална корпорация, основана през 1976 в Купертино, Kалифорния, която изработва и продава потребителска електроника, компютърен софтуер и персонални компютри. Най-известните им хардуерни продукти са линията Макинтош, iPhone, iPad и естествено iPod. Техните най-известни софуерни решения са операционната система Mac OS X и медийния браузър iTunes.

http://www.apple.com/

продукти
ARCHOS

ARCHOS

Archos е френска компания за домашна електроника, която е основана през 1988 от Хенри Кроаз. Компанията произвежда преносими медия плеъри и устройства за съхранение на информация. Името е анаграма на фамилното име на създателя(Crohas), а на гръцки означава 'господар'. Мотото на компанията е променяно от 'Мисли в по-малки мащаби' към 'По пътя' до днешното 'Забавление по вашия начин'.

http://www.archos.com/home.html?country=bg&lang=en

продукти
ASROCK Inc.

ASROCK Inc.

ASRock Inc. е производител на дъна, лаптопи и системи за домашно кино, базиран в Тайван ръководена от Тед Хсу, един от създателите на компанията-майка ASUS. ASRock първоначално се отцепва от ASUS през 2002, за да се състезава с компании като ECS и Foxconn за доминация в OEM пазара. От тогава ASRock набира инерция в DIY сектора и плановете за разрастване на компанията започват през 2007 следвайки успешния ППП Тайванската Стокова Борса.

http://www.asrock.com/

продукти
ASUSTeK COMPUTER Inc.

ASUSTeK COMPUTER Inc.

ASUSTeK Computer Incorporated е мултинационална компания за производство на компютри базирана в Тайван. Обхвата на нейните продукти включва дъна, лаптопи, сървъри и мобилни телефони. Компанията произвежда също компоненти за други прозиводители, включвайки Apple Inc., Dell, Falcon Northwest и Hewlett-Packard.

http://www.asus.com/

продукти
AUTODESK, Inc

AUTODESK, Inc

Autodesk, Inc. е американска мултинационална корпорация, която се фокусира върху разработването на софтуер за 3D дизайн за употреба в архитектурата, инжинерството, строенето, производството, медиите и развлечението. Компанията е основана през 1982 от Джон Уолкър, съавтор на първите версии на емблематичния за компанията CAD софтуер AutocAD,както и 12 други.

http://usa.autodesk.com/

продукти
AVG TECHNOLOGIES

AVG TECHNOLOGIES

AVG е основана през 1991 с единствената цел да предпазва хората по света от последните технологии за разбиване на сигурността. AVG преуспява много бързо и сега е известна като един от най-големите играчи на пазара за защитен софтуер. В момента AVG държи офиси в Европа, САЩ и Обединеното кралство.

http://free.avg.com/ww-en/homepage

продукти
BELKIN INTERNATIONAL, Inc.

BELKIN INTERNATIONAL, Inc.

Belkin International, Inc. предлага широк спектър от иновации, създадени да предоставят на потребителите компютърна и домашна електроника, която иначе е немислимо да се интегрира в домове, коли и т.н. Belkin е частна компания основана в Калифорния през 1983 година, призната за глобален лидер в мрежовите услуги.

http://www.belkin.com/

продукти
BENQ CORPORATION

BENQ CORPORATION

Benq Corporation е тайванска мултинационална компания, която продава разпостранява потребителска електроника, компютърни и комуникационни устройства под името BenQ, идващо от Bringing Enjoyment and Quality to life( Носейки Наслада и Качество в живота).

http://www.benq.com/

продукти
BIOSTAR MICROTECH INTERNATIONAL CORP

BIOSTAR MICROTECH INTERNATIONAL CORP

Biostar Microtech International Corp., производител на дънни платки, базиран в Тайван. Компанията се занимава с разработване и производство на компютърен хардуер като дънни платки, графични карти, базови и индустриални компютри, за да срещне изискванията на развиващия се пазар, като предоставя по-интегрирани решения за клиентите си.

http://www.biostar.com.tw/

продукти
BITDEFENDER

BITDEFENDER

BitDefender е антивирусен софтуер разработен от базираната в Румъния софтуерна компания SOFTWIN. Програмата стартира на 1-ви Ноември 2001 и в момента е в своята тридесета версия. Продуктите на BitDefender са главно насочени към справяне на проблемите с вируси и шпионски програми, включват лична защитна стена, контрол на личното пространство, потребителски контрол и бекъп-и за корпорации и потребители.

http://bitdefender.todstudio.com/

продукти
BROTHER

BROTHER

Brother е глобален лидер в областта на печатните и комуникационни технологии. В сегмента черно-бели лазерни мултифункционални устройства, Brother е дългогодишен лидер на Европейския пазар. Основана през 1908 в Япония, компанията отпразнува през 2008 година 50 годишнина от стъпването си в Европа. В световен мащаб за Brother работят 25,000 служители. С убедително качество, съотношение на цена на придобиване и ползване, маркетинг, дистрибуция и сервизно обслужване на местно ниво, грижа за околната среда и грижата за клиента са основите на успеха на Brother в Европа. Brother предлага собствени технологии, които са на 100% разработени, произведени и дистрибутирани от компанията. Brother е горд притежател на международните сертификати ‘Energy Star’, ‘Blauer Engel’ и ‘Ecomark’.

http://www.brother.com/index.htm

продукти
CANON Inc.

CANON Inc.

Canon Inc. е японска мултинационална корпорация, която се е спезиализирала в производството на визуални и оптични устройства, включвайки камери, копирни машини, степери и компютърни принтери. Нейната щабквартира е разположена в Ота, Токио, Япония.

http://www.canon.bg/

продукти
CANYON

CANYON

CANYON е весела, млада и насочена към лайфстайл-а марка, която се стреми да направи живота по-комфортен, като предлага практични, лесни за употреба и достъпни продукти свързани с ИТ-технологията. Този принцип е залегнал в сърцето на компанията, стремейки се да изпълняват тези цели всеки ден.

http://www.canyon-tech.com/

продукти
CFI GROUP

CFI GROUP

Chyangfun Industry Company е основана през 1987 година в Тайван. Компанията произвежда компютърни кутии, етажирани и специално изработени кутии, готови настолни конфигурации.

http://www.chyangfun.com/

продукти
CHIEFTEC INDUSTRIAL Co., Ltd.

CHIEFTEC INDUSTRIAL Co., Ltd.

Chieftec Industrial Co., Ltd. компания основана през 1990, с цел-производство на компютърни кутии и захранвания. Главните офиси на компанията са разположени в Тайван, но нейните производствени предприятия са Квангтунг и Жейянг в Китай. Компанията има и много офиси в Европа, главно разположени в Германия.

http://www.chieftec.com/

продукти
C-MEDIA ELECTRONICS Inc.

C-MEDIA ELECTRONICS Inc.

C-Media Electronics, Inc. е тайванска компания за производство на хардуер, която изработва аудио процесори за компютри и USB съхранение, както и безжични аудио устройства.

http://www.cmedia.com.tw/EN/index.aspx

продукти
CISCO SYSTEMS,  Inc

CISCO SYSTEMS, Inc

Cisco Systems, Inc. е мултинационална корпорация, базирана в Сан Хосе, Калифорния. Компанията се занимава с разработката и продажбата на потребителска електроника, мрежови, гласови и комуникационни технологии и услуги. Cisco има повече от 70,000 служители и годишни приходи от 40 милиарда долара за 2010-та година.

http://www.cisco.com/

продукти
CODEGEN TECHNOLOGY Co.,Ltd

CODEGEN TECHNOLOGY Co.,Ltd

Codegen Technology Co.,Ltd е основана през 1985 и е един от водещите производители в сферата на компютърните периферни устройства. Нейният центален офис е разположен в Шенжен, Китай, но има и много офиси в Германия, Америка и др.

http://www.codegenworld.com/

продукти
CORSAIR

CORSAIR

Corsair е лидер в изготвянето и производството на високо-скоростни модули от 1994. Тяхната цел винаги е била насочена към подпомагане на сървъри със специални изисквания, високо-честотни работни станции и задоволяване на нуждите на геймърите.

http://www.corsair.com/

продукти
CREATIVE TECHNOLOGY LIMITED

CREATIVE TECHNOLOGY LIMITED

Creative Technology Limited е известен производител на компютърни мултимедийни продукти базиран в Сингапур, където е основана фирмата, и бива ръководена от Сим Уонг Ху от 1-ви Юли, 1981. Компанията има повече от 5 000 служители по света. Американската под-компания е по-известна като Creative Labs, Inc.

http://en.europe.creative.com/

продукти
DELL Inc.

DELL Inc.

Dell Inc. е американска мултинационална информационно-технологична корпорация, основана на 4-ти Ноември 1964, базирана в Раунд Рок, Тексас, САЩ. Тя развива, продава и поддържа компютри и свързани с тях продукти и услуги. Компанията е една от най-големите технологични корпорации в света, с повече от 96 000 служители по света.

http://www.dell.com/

продукти
DELUX

DELUX

DELUX е професионална корпорация инвестирала в Hi-Tech технологията. Тя включва дъщерните компании Delux Technologies Co, Ltd & Team Advance Co, Ltd. Заедно те са спечелили голям брой награди. Корпорацията е водещ производител на компютърни периферни устройства в Китай и марката има добра репутация навсякъде по света.

http://www.deluxworld.com/En/index.aspx

продукти
D-LINK Europe Ltd

D-LINK Europe Ltd

D-Link Corporation е основана през март 1986 в Тайпей под името Datex Systems Inc. Започвайки като търговец на мрежови адаптери, компанията става дизайнер, разработчик и производител на мрежови решения както за обикновени потребители, така и за бизнес пазарите.

http://www.dlink.com/uk/en

продукти
EDIMAX TECHNOLOGY Co., Ltd

EDIMAX TECHNOLOGY Co., Ltd

EDIMAX Technology се занимава с дизайн, разработване, производство и маркетинг на широк спектър от мрежови решения. След създаването на EDIMAX през 1986, компанията се разраства и става един от водещите производители на продукти за мрежови комуникации.

http://www.edimax.com/

продукти
ELITEGROUP COMPUTER SYSTEMS

ELITEGROUP COMPUTER SYSTEMS

ECS, Elitegroup Computer Systems (Елитна група за компютърни системи), е основана през 1987 и е вече 23 години в бизнеса. Главната цел на компанията не са само дъната, но също така настолни и преносими компютри, графични карти и други мобилни продукти.

http://eu.ecs.com.tw/

продукти
EVGA CORPORATION

EVGA CORPORATION

EVGA Corporation е компания, която произвежда потребилски компютърен хардуер базиран на NVIDIA, както и дъна базирани на Intel. Компанията е основана през Юли, 1999, като в момента центалните им офиси са разположени в Бреа, Калифорния.

http://www.evga.com/

продукти
FORCE3D LIMITED

FORCE3D LIMITED

FORCE3D Limited е пионер в разработването и производството на огромен брой иновативни продукти свързани с мултимедийния хардуер. Техният централен офис е разположен в Шенжен, Китай и се специализира към OEM/ODM продукти, които са обозначени с името на водещата фирма в тази област, FORCE3D.

http://www.force3d.com/

продукти
FOXCONN INTERNATIONAL HOLDINGS Ltd

FOXCONN INTERNATIONAL HOLDINGS Ltd

Foxconn International Holdings Ltd е мултинационална под-компания на Hon Hai Precision Industry Co Ltd, която е тайванска компания, най-големия производител на електронни компоненти в света. Foxconn е основана през 1974, с традиции в производството на компютърни дънни платки.

http://www.foxconnchannel.com/

продукти
FSP GROUP Ltd.

FSP GROUP Ltd.

FSP Group е тайванска компания, която произвежда компютърни захранвания. FSP е 5-ия най-популярен производител в света. Основните им призводствени линии включват: компютърни и индустриални захранвания, ODM или OEM захранвания, Open Frame и LCD TV адаптери.

http://www.fspgroup.co.uk/

продукти
FUJITSU LIMITED

FUJITSU LIMITED

Fujitsu Limited е японска мултинационална компания за производство на компютърен хардуер и ИТ услуги, с главен офис в Шиодом, Минато, Токио.

http://www.fujitsu.com/global/

продукти
GAINWARD

GAINWARD

Gainward компютърна компания за хардуер, произвеждаща видео карти. Техните графични карти са базирани изцяло на чипсета на Nvidia, но въпреки това компанията обяви, че ще поддържа видео карти на ATI от модел ATI 4800 нагоре. Основана е през 1984 в Тай Пей, Тайван.

http://www.gainward.com/

продукти
GENIUS, KYE SYSTEMS Corp.

GENIUS, KYE SYSTEMS Corp.

KYE Systems Corp. е компания, основана през 1983. Тя е базирана в Таийван и има клонове в САЩ, Обединеното кралство, Германия, Хонконг и Китай.Компанията произвежда клавиатури, мишки, графични таблети и игрови контролери. Тя има над 3000 служители по света.

http://www.geniusnet.com

продукти
GETAC TECHNOLOGY CORPORATION

GETAC TECHNOLOGY CORPORATION

Getac Technology Corporation е основана през 1989 и е един от основните участници в MiTAC-Synnex Business Group, третата най-голяма компютърна група с повече от $18 млрд. приходи за 2008. Основните насоки на компанията са две: компютърни решения за тежка работа и пластмасови и метални компоненти за модули.

http://www.getac.com/

продукти
GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd.

GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd.

GIGABYTE Technology Co., Ltd. е тайвански производител на компютърен хардуер и е най-известен като производител на дънни платки. Основана е през 1986 в Тай Пей, Тайван.

http://www.gigabyte.com/

продукти
GOLDENFIELD Co Ltd.

GOLDENFIELD Co Ltd.

Golden Field е най-големия доставчик на компютърни кутии и захранвания в Китай. Компанията произвежда и други периферни устройства за компютри, като например колони, клавиатури и мишки.

http://www.goldenfield.com.cn/

продукти
HASEE COMPUTER COMPANY, Ltd.

HASEE COMPUTER COMPANY, Ltd.

Hasee Computer Company, Ltd. е китайски производител на персонални компютри, базиран в Шенжен. От 2008 насам, компанията е втория най-голям китайски производител в света. Компанията е иснована през 1995, като първоначално се е занимавала с производството на графични карти.

http://www.hasee.com/en/index.html

продукти
HITACHI Ltd.

HITACHI Ltd.

Hitachi Ltd. е японска мултинационална корпорация специялизирана във високите технологии и с главни офиси в Маруноучи Итчоме, Чийода, Токио, Япония. Компанията е дъщерна на Hitachi Group като част от по голямата DKB Group. Основана е през 1910 в Токио, Япония.

http://www.hitachi.com/

продукти
HEWLETT-PACKARD COMPANY

HEWLETT-PACKARD COMPANY

Hewlett-Packard Company е американска мултинационална технологична корпорация с главни офиси в Пало Алто, Калифорния, САЩ. Компанията се специялизира в разработване и производство на компютърен и мрежови хардуер, както и за съхрание на данни, софтуе за дизайн и доставки. Основана е през 1939 в Калифорния, САЩ.

http://www.hp.com/

продукти
HUNTKEY ENTERPRISE GROUP

HUNTKEY ENTERPRISE GROUP

Huntkey Enterprise Group е основана през 1992 и се е специaлизирала в разработването, дизайна, производството и маркетинга на компютърни захранвания.

http://www.huntkeydiy.com/

продукти
IIYAMA CORPORATION

IIYAMA CORPORATION

Iiyama Corporation е производител на висококачествени компютърни и медицински монитори, както и на телевизори. Компанията е кръстена на града Iiyama в Нагано, Япония. Основана е в същия град през 1973.

http://www.iiyama.com/

продукти
INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES

INTERNATIONAL BUSINESS MACHINES

International Business Machines е американска мултинационална фирма за технологии и косултиране, базирана в Армонк, Ню Йорк. Основана през 1911, компанията произвежда и продава компютърен хардуер и софтуер. Тя предлага услугите си в инфраструктурата, хостинга и консултации в областите на мейнфреймовете до нанотехнологиите.

http://www.ibm.com/bg/bg/

продукти
INNO 3D

INNO 3D

InnoVISION Multimedia Limited е пионер в разработването и производството на различни милтимедийни продукти за настолни компютри. Компанията е основана през 1998 в Хонг Конг. Тя се е съсредоточила в разработването и производството на графични карти.

http://www.inno3d.com

продукти
INTEL CORPORATION

INTEL CORPORATION

Intel Corporation е глобална американска технологична компания и най-големият в света производител на полупроводими чипове, базирано на основа на печалбите. Основана е на 18 Юли 1968 в Санта Клара, Калифорния, САЩ.

http://www.intel.com/

продукти
JOU JYE COMPUTER

JOU JYE COMPUTER

Основана през 1997, Jou Jye Computer бързо натрубва много добра репутация в сферата на ИТ продуктите за доставянето на великолепни продукти и за посрещането на най-високите потребителски изисквания. Основния фокус на фирмата е концентриран върхъ компютърните захранвания.

http://www.jj-computer.com/

продукти
KASPERSKY LABS

KASPERSKY LABS

KASPERSKY LABS е руска компания за компютърна сигурност, основана от Наталия и Еуген Касперски през 1997, предлагаща антивирусна, анти-следяща, анти-спам и продукти и системи против натрапници.

http://www.kaspersky.com/

продукти
KEY MOUSE ELECTRONIC ENTERPRISE Co., Ltd

KEY MOUSE ELECTRONIC ENTERPRISE Co., Ltd

Key Mouse Electronic Enterprise Co., Ltd е основана през 1987. Компанията се съсредоточава в производството на клавиатури, като също така инвестира в развиването на периферни устройства.

http://www.kmepc.com/

продукти
KINGSTON TECHNOLOGY COMPANY, Inc.

KINGSTON TECHNOLOGY COMPANY, Inc.

Kingston Technology Company, Inc. е независимият лидер в производството на оперативна памет. Създадена през 1987, предлагаща само един продукт, компанията днес предлага над 2000 различни модели памет, поддържани от почти всяко устроство използващо памет като компютри, сървъри и т.н.

http://www.kingston.com/

продукти
LABTEC Inc.

LABTEC Inc.

Labtec Inc. са били производител на компютърни аксесоари, основани в Ванкувър, Вашингтон, САЩ през 1981. Те са най-познати заради техния огромен арсеналот периферни устройства като клавиатури, мишки, микрофони, говорители и уеб-камери. През късната 2001 Logitech закупува компанията за цена пт $125 млн., за да разшири продуктите, които предлага в сферата на аудио устройствата за персонални компютри и други устройства.

http://www.labtec.com/index.cfm/EUR/EN

продукти
LEADTEK RESEARCH Inc.

LEADTEK RESEARCH Inc.

Leadtek Research, Inc. е тайванска компания, основана през 1986. Компанията се фокусира върху проучването, разработването на дизайна и производсвото на графични карти.

http://www.leadtek.com/eng/

продукти
LENOVO GROUP LIMITED

LENOVO GROUP LIMITED

Lenovo Group Limited е технологична компютърна компания базирана в Китай, която разработва, произвежда и продава настолни компютри и лаптопи. Компанията произвежда също работни станции, сървъри, ИТ софтуер и свързани с тях услуги.

http://www.lenovo.com

продукти
LEVEL ONE

LEVEL ONE

LevelOne e основана през 1991 в Дортмунд, Германия от Data Communications GmbH. Вече 20 години компанията предлага едни от най-добрите мрежови продукти и решения.

http://www.level1.com/

продукти
LEXMARK

LEXMARK

Lexmark е американска корпорация, която развива и произвежда принтиращи и сканиращи устройства, включително лазерни и мастиленоструйни принтери. Компанията привежда още мулифункционални устройства, принадлежности за принтиране, и услуги за бизнес и частни клиенти.

http://www1.lexmark.com/products/

продукти
LG Corp.

LG Corp.

LG Corp. е втората най-голяма северно-корейска конгломератна компания. Централата на компанията е разположена в кулите близнаци LG, Йеоуидо-донг, Сеул. LG произвежда електроника, химикали и телекомуникационни устройства и управлява своите дъщерни фирми LG Electronics, LG Display, LG Telecom и LG Chem разположени в над 80 страни.

http://www.lg.com/index.jsp

продукти
LITE ON

LITE ON

Lite-On е конгломерат от индивидуални компании(предимно тайвански), произвеждащи основно потребителска електротехника, включително LED дисплеи, полупроводници, компютърни кутии, монитори, дънни платки, DVD & CD устройства, и др. Конгломератът се състои и от няколко не-технологични компании като финансово сдружение и компания в сферата на културата.

http://www.liteonit.eu/

продукти
LINKSYS

LINKSYS

Cisco променя животът на хората като помага на хората да изживяват свързан живот, който е по-личен, по-социален и по-живописен. Cisco Consumer Business Group (CBG), формално по-известна като Linksys, подразделение на Cisco, е мозъкът на потребителския бизнес на компанията и служи като образец на пазара, фокусиран върху желанието на потребителите да прогресират и да се разрастват. Компанията разработва продукти и решения за Linksys под марката на Cisco, съсредоточавайки се върху сегменти за потребители и офиси.

http://www.linksysbycisco.com/EU/en/home

продукти
LOGITECH INTERNATIONAL S.A.

LOGITECH INTERNATIONAL S.A.

Logitech International S.A. е базирана в Романел сур Моргес, Швейцария и управлява Logitech Group, производител на периферни устройства. Тя произвежда най-различни устройства като клавиатури, мишки, микрофони, контролери за игри и уеб-камери.

http://www.logitech.com/

продукти
MAXELL EUROPE Ltd.

MAXELL EUROPE Ltd.

Основана в САЩ през 1969, Maxell Corporation е лидер в технологиите и маркетинга. Компанията е доставчик на OEM и обикновени батерии. Тя също така произвежда лещи за автомобили и дигитални продукти за обикновените потребители, както и такива за професионални пазари и компании за съхранение на информация.

http://uk.maxell.eu

продукти
MICROINVEST

MICROINVEST

Microinvest е българска софтуерна фирма, специализирана в разработване, разпространение и поддръжка на програмни продукти и системи.

http://www.microinvest.net/

продукти
MICROSOFT CORP.

MICROSOFT CORP.

Microsoft Corporation e американска публична мултинационална корпорация, базирана Редмонд, Вашингтон, САЩ. Тя разработва, произвежда, лицензира и поддържа голям обхват от продукти и услуги пряко свързани с производството на различни части от нейните подразделения.

http://www.microsoft.com/bg/bg/default.aspx

продукти
MICRO-STAR INTERNATIONAL

MICRO-STAR INTERNATIONAL

Micro-Star International е един от трите най-големи производители на дънни платки и видео кари в света. Базирана в Тайван, MSI произвежда много други продуктри като експанжън карти, сървъри, бейрбонови (barebone) компютри, лаптопи, продукти за интериор на коли и Всичко-в-едно компютри.

http://bg.msi.com/

продукти
MITSUBISHI KAGACU MEDIA Co., Ltd.

MITSUBISHI KAGACU MEDIA Co., Ltd.

От основаването си през 1969, Verbatim е оформила облика на развитие на технологията за съхраняване на информация. От флопи-дискове до CD-та, DVD-та и висококачествени Blu-ray носители, до външни хард дискове, флаш карти с памет, USB-та и SSD дискове - гамата от продукти на богатото портфолио, което Verbatim притежава и с което демонстрира своето влияние в индустрията е без конкуренция.

http://www.verbatim-europe.co.uk

продукти
NEC Corporation

NEC Corporation

NEC Corporation, е японска мултинационална IT компания, базирана в Токио, Япония. NEC, която е част от Сумимото Груп, предоставя IT технология и мрежови решения за бизнес корпорации, комуникационни услуги и правителство.

http://www.nec.com/

продукти
NERO AG

NERO AG

Nero AG е глобална компютърна компания за разработване на софтуер, базирана в Карлсбад, Германия. Компанията е основана през 1995 от Ричард Лесер. Компанията е може би най-известна заради своя софтуер за записване на дискове, Nero Burning ROM. Тя също разработва и различни медия-плеъри и записвачки.

http://www.nero.com/eng/

продукти
NETGEAR

NETGEAR

Netgear е американски производител на мрежово оборудване и компютърен хардуер. Компанията е основана на 8 Януари 1996, като дъщерна фирма на Bay Networks, "за да се фокусира върху разработването на мрежови решения за малкия бизнес и дома". През Август 1998, компанията е купена от Nortel като част от изкупуването на Bay Networks. Netgear остава подразделение на Nortel до Март 2000 година, когато започва да преминава към самостоятелност. Тя става напълно независима от Nortel през Февруари 2002 година.

http://www.netgear.com/

продукти
PACKARD BELL

PACKARD BELL

Packard Bell е дъщерна компания на базираната в Тайван, Acer. В началото са произвеждали компютри с отстъпки в САЩ и Канада, като по-късно става лидер и на Европейския пазар.

http://www.packardbell.com/

продукти
PALIT MICROSYSTEMS

PALIT MICROSYSTEMS

Основана през 1988, Palit Microsystems Ltd. е добре позната с производството на стабилни, висококачествени и иновативни ускорители за графични карти. Като един от най-големите производители на PC компоненти, компанията се занимава с това, да предостави добре изработени графични карти с високо качество по целия свят. Базирана в Тай Пей, с център за разработване в Хон Конг, фабрики в Китай и няколко офиса в Германия, Palit палит е развила световна мрежа за продажби и работи в тясно съструдничество със своите клиенти.

http://www.palit.biz

продукти
PANDA SECURITY SL

PANDA SECURITY SL

Panda Security SL, доскоро Panda Software, е компютърна компания за сигурност основана през 1990 от бившият й вече президент, Михел Уризарбарена, в Билбао, Испания. Първоначално съсредоточена в разработката на антивирусен софтуер,компанията се е разрастнала и вече създава защитни стени, апликации за засичане на спам и шпионски софтуер, технологии за превенция на кибер-престъпления, и други инструменти за поддръжка на системата и защитите й.

http://www.pandasecurity.com/

продукти
PARSIPPANY CORPORATE

PARSIPPANY CORPORATE

PNY е глобален технологичен лидер на пазара за компютърна електроника. Основана през 1985, компанията има повече от 25 години опит в бизнеса с обслужването на клиенти, производители и дилъри. Продуктите й са достъпни в повече от 50 страни в Северна Америка, Европа, Азия и Латинска Америка.

http://www3.pny.com/homepage.aspx

продукти
PHILIPS

PHILIPS

Koninklijke Philips Electronics N.V., или по-известна като Philips, е датска мултинационална корпорация за електроника. Компанията произвежда голям брой продукти свързани с компютрите, като монитори, компютърна периферия и различни части свързани с хардуера.

http://www.philips.bg/

продукти
PRESTIGIO

PRESTIGIO

Базирана в Кипър, Prestigio предлага голям избор от PC&Peripherals и Home&Car аксесоари. Компанията също така произвежда LCD монитори, GPS навигатори и външни хард дискове.

http://www.prestigio.bg/

продукти
POINT OF VIEW

POINT OF VIEW

Point of View, POV е компютърна хардуерна компания, която разработва геймърски графични карти. Тя е основана през 2000 година. Нейните основни продажби са в Европа, където работи с над 30 страни. POV е разположена в Холандия. Компанията произвежда високо-качествени графични карти, като последните GeForce 400 серии.

http://www.pointofview-online.com/

продукти
POWER QUOTIENT INTERNATIONAL CO., LTD

POWER QUOTIENT INTERNATIONAL CO., LTD

Power Quotient International Co., Ltd. (PQI) е един от най-големите производители на запаметяващи устройства в света. Компанията е основана през 1997, като през 2010 се преструктурира в Foxlink group. PQI произвежда основно Solid State дискове, флаш катри с памет, USB флаш памети, DRAM модули, хард дискове, продукти за складиране в индустриални размери и Apple аксесоари.

http://www.pqi.com.tw/

продукти
RAPOO Corporation

RAPOO Corporation

Основана през 2002, RAPOO предлага отлични, висококачествени, безжични периферни устройства за потребителите по света. "Безжичен живот" е простата, но ефикасна философия на компанията, към която те винаги са се придържали.

http://rapoo.com/

продукти
SAPPHIRE TECHNOLOGY

SAPPHIRE TECHNOLOGY

Sapphire Technology е технологична компания базирана в Хонг-Конг, която произвежда графични карти за персоналени компютри и работни станции, дънни платки,ТВ тунери, дифитални аудио плеъри и LCD телевизори.

http://www.sapphiretech.com

продукти
SAMSUNG GROUP

SAMSUNG GROUP

Samsung Group е мултинационална конгломератна корпорация, базира в Самсунг Таун, Сеул, Южна Корея. Тя произвежда огромен брой електроника, но също така и работи в сферите на строителството и икономиката.

http://www.samsung.com/global/countryselection.do

продукти
SEAGATE TECHNOLOGY

SEAGATE TECHNOLOGY

Seagate Technology е един от световните лидери в производството на твърди дискове. Основана първоначално през 1978 като Shugart Technology, Seagate в момента е базирана в Дъблин, Ирландия и има феодалства в Скотс Вали, Калифорния.

http://www.seagate.com/www/en-us/

продукти
SEIKO EPSON CORPORATION

SEIKO EPSON CORPORATION

Seiko Epson Corporation, по-известна по света като Epson, е японска технологична компания и един от най-големите световни производители на компютърни принтери, информация и оборудване свързано с фотографията. Главният им офис се намира в Сууа, Нагано, Япония, където е основана през 1942.

http://www.epson.bg/

продукти
SILICON POWER

SILICON POWER

Silicon Power Computer & Communications Incorporated, по-често срещана като Silicon Power, е международна марка базирана в Тайван. Компанията е производител на различни продукти с флаш памети, включително: флаш карти с памет, USB флаш памети, портативни хард дискове, DRAM модули, четци на карти, solid state дискове, USB адаптери и други индустриални компютърни продукти.

http://www.silicon-power.com

продукти
SONY CORPORATION

SONY CORPORATION

Sony Corporation, или по-известна като Sony,е японска мултинационална конгломератна корпорация базирана в Токио,Япония. Sony е един от водещите производители на електроника, продукти за консуматорските и професионалните пазари.

http://www.sony.net/

продукти
SPIRE Corp.

SPIRE Corp.

Spire, основана през 1998 в Холандия, е водеща марка за компютърни охлаждания и захранвания, както и мултимедийни приложения. За да покрива изискванията на глобалния пазар компанията е основала заводи в Шен Жен, Китай. Централата се намира в Холандия и притежава офиси за продажба в Япония и Бразилия.

http://www.spire-corp.com/

продукти
STEELSERIES

STEELSERIES

STEELSERIES е основана през 2001г. в Копенхаген.Те имат офиси по целия свят - Северна Америка, Азия и Европа, предоставящи интегрирано портфолио на техните продукти създадени специално за игри. SteelSeries се фокусира върху създаването на професионално геймърско оборудване, отговарящо и на най-високите изисквания на потребителите и отличаващо се с високо качество и функционалност

http://steelseries.com/home

продукти
SYMANTEC Corporation

SYMANTEC Corporation

Symantec Corporation е най-големия производител на антивирусни програми за компютри. Компанията е базирана в Маунтейн Вю, Калифорния и сред 500-те компании на Форчън за най-развити компании в света.

http://www.symantec.com/

продукти
TEAC Europe GmbH

TEAC Europe GmbH

TEAC е лидер в производството на DVD записващи устройства,CD-RW, CD-ROM, DVD-ROM, хард дискове, флопи дискове и USB флаш драйвъри за настолни и преносими компютри.

http://www.teac.eu

продукти
TENDA TECHNOLOGY

TENDA TECHNOLOGY

Tenda Technology, базирана в Шенжен, Китай, е основана през 1999. Оттогава компанията е сред водещите доставчици на мрежови устройства и оборудване за потребители, SOHO и малък бизнес.

http://www.tenda.cn/

продукти
TOSHIBА Co.

TOSHIBА Co.

Toshiba е японска мултинационална конгломератна корпорация, базирана в Токио, Япония. Основния бизнес на компания е разположен в секторите на инфраструктурата,продукти за бита, електронни устройства и компоненти.

http://www.toshiba.com/tai/

продукти
TOTOLINK

TOTOLINK

TOTOLINK е водещ производител на мрежови продукти и е собственост на лидера на корейския пазар, ipTIME. С глобалното развитие на пазара за информационни технологии и нарастващото търсене ipTIME разширява дейността си, създавайки собствен филиал - TOTOLINK. Първоначално предназначена за нуждите на китайския пазар, марката постепенно придобива популярност в Тайван и Виетнам. В момента компанията продава продукцията си по цял свят, предлагайки стилни и качествени мрежови продукти от висок клас, на достъпна цена.

http://www.totolink.net/

продукти
THERMALTAKE GROUPS

THERMALTAKE GROUPS

Thermaltake e производител на PC кутии, захранвания и охлаждания. Компанията е базирана в Тайпей и има няколко фабрики в Китай, включително и огромен дял в Донг-гуанг.

http://www.thermaltake.com/

продукти
TP-LINK Technologies Co.

TP-LINK Technologies Co.

TP-LINK Technologies CO. LTD., основана през 1996 в Женшен,Китай е производител на компютърни мрежови продукти. Продуктовия каталог включва рутери, суитчове, wireless оборудване, ADSL модеми и мрежови адаптери за компютри.

http://www.tp-link.com/

продукти
TRANSCEND Information

TRANSCEND Information

Transcend Information тайванска компания, базирана в Тайпей, Тайван. Производственото портфолио на компанията включва повече от 2,000 устройства, включително модуили памет, флаш памет, USB флаш карти, портативни хард-дискове, графични карти и др.

http://www.transcendusa.com/

продукти
TRUST

TRUST

Trust International е европейски разработчик и производител на периферни устройства за компютри, както и на различни компоненти за тях, представени предимно в ниско-бюджетния пазар. Компанията е основана през 1980 и продължава да съществува до днес.

http://www.trust.com/

продукти
TYAN COMPUTER CORP.

TYAN COMPUTER CORP.

Tyan Computer Corporation дъщерна компания на MiTAC International и е производител на компютърни дънни платки, включително модели процесори INTEL и AMD. Те разработват и произвеждат високо-качествени сървъри, SMP, и настолни бейрбонови системи като същевремено предоставят дизайнерски и производствени услуги.

http://www.tyan.com/

продукти
VIEWSONIC Co.

VIEWSONIC Co.

ViewSonic Corporation е производител и доставчик на визуална технология, и по-точно в CRT и LCD монитори, проектори, плазмени монитори, HDTV технологии мобилни продукти, включвайки Мини & Всичко в едно компютри и безжични монитори.

http://www.viewsonic.com/

продукти
VTX3D

VTX3D

VTX3D нова марка, основана през 2009 година. Подплътена с усилията и опитът на своя екип, компанията е готова да предлага своите високо-качествени и ефикасни продукти, по целия свят.

http://www.vtx3d.com/index.asp

продукти
WESTERN DIGITAL Corp.

WESTERN DIGITAL Corp.

Western Digital Corporation е втората най-голяма компания запроизводство на твърди дискове,след Seagate и притежава дълга история в електронната индустрия като производител на интегрирани връзки и продукти за съхранение на информация. Компанията е основана на 23 Април, 1970 от Алвин Б. Филипс, служител на Моторола, под името General Digital, първоначално като производител на MOS тестово оборудване.

http://www.westerndigital.com/en/

продукти
XEROX CORP.

XEROX CORP.

Xerox Corporation е сред 500-те най-големи компании и се занимава с мениджмънт на документи (основана е през 1906).Компанията произвежда и продава голямо разнообразие от цветни и черно-бели принтери,мултифункционални системи, ксерокси, преси за произвеждане на дигитално принтиране и разнообразни консултански услуги. Компанията е базирана в Норуолк, Кънектикът, макар че има найголям брой служители в Рочестър, Ню Йорк, където е основана компанията.

http://xerox.bg/bg/

продукти
ZyXEL Communications Corp.

ZyXEL Communications Corp.

ZyXEL Communications Corp., базирана в Хсинчу, Тайван, е производител на DSL и други мрежови устройства. Kомпанията поддържа клонове в Северна Америка, Европа и Азия. В момента ZyXEL има около 2100 служители по света, с дистрибутори в над 70 страни и продукти, продавани в над 150 държави на пет континента.

http://www.zyxel.bg/

продукти
REPOTEC

REPOTEC

REPOTEC

продукти